Autamme yrityksiä menestymään mentoroinnin ja tapahtuma-, tiedottamis- ja verkostoitumiskonsultointien ja valmennuksien kautta. 

 

 

Oppia onnistumiseen!

Oli ilo osallistua ja oppia kesäkuun Onnistumisen Kulttuuri-seminaarissa, jonka JCI ja Brian Tracy-taiturit meille jakoivat. Menestykseen vaikuttaa niin moni tekijä: asenteemme, itsevarmuutemme, kokemuksemme, aktiivisuutemme unohtamatta tuuria ja sattumia elämämme aikana. Tiedoilla ja taidoilla on toki merkitys menestykseen, mutta vaikuttavin tekijä on asenteemme.

Menestyksen ydintaito on kyky asettaa tavoitteita – kuinka usein tämän muistamme esim. työssämme yrittäjinä? Liian harvoin. Tavoitteet aktivoivat meitä, luovat energiaa ja herättävät meidät miettimiään, miten voimme tavoitteet saavuttaa. Tavoitteellinen toiminta perustuu luovuuteen, sitkeyteen ja päättäväisyyteen. Tavoitteet ohjaavat meidät onnistumisen polulle ja ne ovat myös onnellisen elämän elinehto.

Tavoitteet voidaan nähdä perustana hyvälle itsetunnolle, itsekunnioitukselle ja terveelle ylpeydelle. Näitä ominaisuuksia tarvitsemme menestyäksemme niin yritysmaailmassa kuin toimiessamme yrittäjinä. Yksi syy, miksi tavoitteet usein halutaan unohtaa, on se että pelkäämme epäonnistumista. Epäonnistumiset ovat kuitenkin osa oppimiskokemuksia ja elinehto menestymiseen. Mitä nopeammin epäonnistut, sen nopeammin olet valmis onnistumaan. Hienoja oivalluksia!

Miten parhaiten onnistut tavoitteiden asettamisella? Kirjaa ne ylös ja käy niitä läpi säännöllisesti, esim. päivittäin, jos sinulla on työpöydälläsi tämän työpäivän työlista hoidettavaksi. Tavoitteet vaativat myös päivitystä, jos esim. olosuhteet tai ajankohta muuttuvat. Kun fokusoit ja priorisoit tehtäviäsi, sinulla on parempi mahdollisuus saavuuttaa tavoitteesi ja luoda itsellesi menestystä. 

Hyvä ajatuksia pohdittavaksi syksyä varten, eikö totta! Tee suunnitelma, aseta tavoitteet ja seuraa tavoitteiden saavuttamista! Tunnet onnistumisen iloa ja luot itsellesi kuin itsestään menestymisen jaloa taitoa. Mikäli kiinnostuit näistä hienoista ajatuksista, voit lukea ja oppia lisää tämän toiminnan kautta http://www.briantracy.fi/

Kirja on myös saatavilla kirjakaupoista, mm. Suomalaisen kirjakaupan ja Adlibriksen verkkokaupoista.