Autamme yrityksiä menestymään mentoroinnin ja tapahtuma-, tiedottamis- ja verkostoitumiskonsultointien ja valmennuksien kautta. 

 

 

Menestyksen avaimet

Tiedoilla ja taidoilla on suuri merkitys menestykseemme, mutta vaikuttavin tekijä menestykseemme on asenteemme – unohtamatta kokemuksiamme yrityselämässä, tuuria ja sattumiakaan.

Menestyksen ydintaito on kyky asettaa tavoitteita. Onko tämä arkipäivää omassa tai edustamassasi yrityksessä?Tavoitteet aktivoivat meitä, luovat energiaa ja herättävät meidät miettimiään, miten voimme tavoitteet saavuttaa. Tavoitteellisen toimintatavan takana on annos luovuutta, sitkeyttä ja päättäväisyyttä. Tavoitteet ohjaavat meidät onnistumisen polulle ja ne ovat myös onnellisen elämän elinehto.

Tavoitteet voidaan nähdä perustana hyvälle itsetunnolle, itsekunnioitukselle ja terveelle ylpeydelle. Olimme sitten yrittäjiä tai toimimme yritysmaailmassa. Olisiko yksi syy siihen miksi tavoitteet helposti unohdetaan se että pelkäämme epäonnistumista? Epäonnistumiset ovat kuitenkin osa oppimiskokemuksia ja elinehto menestymiseen. On hieno oivallus ymmärtää että epäonnistuminen johtaa ennen pitkää aina onnistumiseen, johon olemme valmiimpia juuri epäonnistumisten kautta.

Miten parhaiten onnistut tavoitteiden asettamisella? Kirjaa ne ylös ja käy niitä läpi säännöllisesti. Tavoitteet vaativat päivitystä. Oletko kenties saanut itsellesi uuden mielenkiintoisen työtehtävän, johon sinun pitäisi löytää kalenteristasi lisää aikaa? Ehkä sinun pitää luopua jostakin tehtävästä, mistä et enää saa sitä ”kipinää” tai tuottoa, mitä tehtävä on aikanaan sinulle antanut? Kun haluat uudelleen priorisoida tehtäviäsi, tee uusi ajankäytön suunnitelma ja tarkista tavoitteesi – ja luo sitä kautta uusi polku menestykseen!

Hyvä ajatuksia pohdittavaksi AINA! Suunnitelmat, tavoitteet ja niiden seuraaminen – vain näin toimien tunnet onnistumisen iloa ja luot itsellesi kuin itsestään menestymisen jaloa taitoa.

Kirja on myös saatavilla kirjakaupoista, mm. Suomalaisen kirjakaupan ja Adlibriksen verkkokaupoista.