Autamme yrityksiä menestymään mentoroinnin ja tapahtuma-, tiedottamis- ja verkostoitumiskonsultointien ja valmennuksien kautta. 

 

 

Parempaan Yrittämiseen

Viidestä vinkistä parempaan yrittämiseen innosti Yritysasiantuntija Adeo Rossi  Slushin meneillään olevassa Start-up- ja teknologiatapahtumassa Helsingissä.  Hänen kokemuksensa yrittämisestä perustuu 23 vuoden kokemukseen ja hänen tutkimusyrityksensä selvityksiin yli 20 000 yrittäjän kokemuksista ja tuntemuksista yrittäjyydestä.

       Yrittäjän tulisi omata rohkeutta asettaa tavoitteensa riittävän korkealle, rohkeasti jopa kolminkertaistaa, Slush-tapahtumassa esiintynyt Founder Instituten perustaja ja toimitusjohtaja kannusti! 

       Kun yritys havittelee kasvua ja miettii kenties toisen työntekijän palkkaamista, vaatii se päivittäin monia päätöksiä. Ja usein päätöksiä pitää pystyä tekemään nopeasti. Aina päätöksien tekeminen ei onnistu, 75 % päätöksistä on kuitenkin kannattavia tai selvitettävissä. Päätöksiä ei koska kannata pitkittää, koska päätöksen lykkääminen ei tilannetta auta.  

       Yrittäjyys edellyttää etukäteen suunnittelua! Erilaisiin tilanteisiin varautuminen on osa yrittäjän arkipäivää. Jos yrityksen varallisuus on rajallista, yrittäjän kannattaa tehdä useampia suunnitelmia erilaisten tilanteitten varalle.  

       Yrittäjä tarvitsee omaa aikaa pysyäkseen terveenä. Jokaisen yrittäjän pitäisi löytää itselle paras tapa päästä töistä eroon, jottei pitkistä työpäivistä tulisi yrittäjälle kohtuuton taakka. 

       Saman henkisten ihmisten tapaaminen verkostoissa on yrittäjälle tärkeätä. Innostus ja energia ovat jokaiselle tärkeitä ja niitä tarttuu kun ilot ja huolet pystyy jakamaan samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.  Suomalaista sisua ei tämä Slushissa esiintynyt vaikuttajakaan jättänyt mainitsematta, sen hän on Suomesta oppinut.

Kun luovuttaminen niin helppoa, sillä helposti sinetöidään yrityksen luovuttaminen – menestymiseen tarvitaan rohkeutta. Pystyt muuttamaan maailmaa kun uskot siihen mitä teet, muistutti Rossi.  

 

 

Kirja on myös saatavilla kirjakaupoista, mm. Suomalaisen kirjakaupan ja Adlibriksen verkkokaupoista.