Autamme yrityksiä menestymään mentoroinnin ja tapahtuma-, tiedottamis- ja verkostoitumiskonsultointien ja valmennuksien kautta. 

 

 

Miten innostua yrittäjyyteen-kirjani

Ammattitutkintoa suorittavien yrittäjien mentorina toimiminen innosti tämän kirjani kirjoittamiseen. Mitä kaikkea yrittäjän kannattaa pohtia menestyksellisen yrittäjäpolun luomiseksi tai kun yrittäjä etsii uutta suuntaa yritykselleen. Kirjan aihealueiksi päätin valita ne teemat, jotka eniten aiheuttavat pohdintaa niin yritystä perustettaessa kuin yritystoiminnan kehitystyössäkin.

Ratkaisuja ja inspiraatiota sain kirjan kirjoittamiseen myös oman verkoston menestyneiltä, pitkän työuran tehneiltä yrittäjiltä. Kirjassa keskityn yrittäjän arjen käytännön oppien ja parhaiden reseptien jakamiseen. Tavoitteenani on tällä kirjalla jakaa yrittäjille heidän liiketoimintaansa uusia ideoita ja innostavia ajatuksia erilaisissa markkinatilanteissa toimimiseen. Yrittäjäammattilaisten kokemukset parhaista toimista, miten luodaan menestyvä yrittäjäpolku, ylläpidetään vahva innostus ja asiakaslähtöisyys yrityksen kivijalkoina. 

Tätä kirjaa ei olisi syntynyt ilman laajaa verkostoani ja yrittäjänä toimivia yrittäjäkollegoita, joiden oivallukset ja kokemukset ovat olleet vahvoja esikuviani yrittäjätaipaleellani. Kirjan kirjoittamisen aloittamiseen sain lisävauhtia Tarinavoiman kehittämältä Kirjoita elämäsi tarinat- verkkokursseilta. 

Toivon, että näillä saatesanoilla innostut kirjan hankkimiseen ja sen lukemisen kautta saat piristysruiskeen omaan yrittäjyyteesi, vaikka sen aloittaminen vielä olisikin sinulla pohdinnassa. Kirja on myynnissä saksalaisen kustantajan Books on Demandin verkkokaupassa www.bod.fi , lisäksi myös mm. Suomalaisen kirjakaupan ja Adlibriksen verkkokaupoissa. Kirjasta voi toki aina tehdä hankintapyynnön omalle kirjastolleen, ISBN-numerolla 978-952-804-809-1 Kaikki palautteet kirjan sisällöstä otan mielihyvin vastaan sähköpostiosoitteellani: riitta.luhanka-aalto@promoteur.fi Antoisia lukuhetkiä!

Kirja on myös saatavilla kirjakaupoista, mm. Suomalaisen kirjakaupan ja Adlibriksen verkkokaupoista.